The Story

Tänkte dela med mig av en liten sammanfattning av romanen som jag skriver på för tillfället. Då jag själv älskar spännande filmer och böcker så är det just spänning/thrillers som jag vill skriva. Det känns mest naturligt, och framförallt roligt! Som skräcknörd hade jag önskat att jag kunnat skriva lysande skräckhistorier som skrämmer vettet hur folk, men tyvärr så får jag inga sådana idéer. Kanske kommer med tiden.

Så för tillfället försöker jag förverkliga de idéer som jag faktiskt får. Och just denna går under arbetsnamnet ”Fallna änglar”, som med största sannolikhet kommer att ändras till något annat.

”Marie och Christians förhållande är på upphällningen. Många års problem med otrohet från Christians sida har kört äktenskapet i botten, så när Christian blir erbjuden en framstående tjänst på ett företag i en liten stad i Norrland ser Marie det som en sista chans att hålla ihop familjen. Tillsammans med deras snart fyraåriga dotter lämnar de Stockholm och flyttar ut på landsbygden utanför Östersund.

På plats i det nya huset blir inte tillvaron så lätt som hon hade hoppats på. Marie får en stark känsla av en närvaro i huset, vilket väcker hennes egna undanträngda problem till liv. Då Ellens beteende börjar ändras och hon börjar må dåligt utvecklar det hela sig till en kamp för hennes dotter. En kamp för att hålla henne vid liv.”

Något åt det hållet 🙂

2 tankar om “The Story

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s