Fulltalig familj

_140323_13659

Här har vi precis avnjutit en god middag hela familjen. Pappan i familjen har till slut kommit hem, och det är ju bara att konstatera att vardagen blir lite extra meckig då en av oss är borta. Speciellt då det är jag som blir ensam med barnen eftersom jag arbetar butikstider. Utan hjälp hade det aldrig gått och jag är extremt tacksam över barnens mor- och farföräldrar som alltid ställer upp för oss.

Har faktiskt lyckats hålla mitt mål att skriva minst åtta sidor per dag under tiden han har varit borta. Och det har blivit exakt åtta sidor per dag, varken mer eller mindre. Har insett att det nog är smärtgränsen för mig när det gäller skrivande på kvällarna efter jobbet. Jag måste ju hinna sova också 🙂 Så ikväll då jag ska försöka skrapa ihop åtminstone fyra sidor startar jag på sidan 194. Känns faktiskt helt okej. Mitt mål är att manuset ska vara utskrivet i två kopior och packat och postat på fredag. Sedan är det bara att hålla tummarna för att mina testläsare har tid att läsa det också.

Har också passat på att fila lite på min året runt novell i helgen. Har tagit åt mig av alla synpunkter jag fick och skrivit om den från början till slut. Mordet har fått en helt ny bakgrund och nya karaktärer som är inblandade vilket ger hela historien lite mer mening och innehåll. Hoppas verkligen att redaktören gillar förändringarna och tycker att novellen håller måttet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s