Bokbloggsjerka 28-31 mars

 

edit-16148-1390450693-25

Fredag och dags för bokbloggsjerka igen:

Tatueringen på bilden kommer från Flyga Drake av Khaled Hosseini och det verkar bli allt mer populärt att att pryda kroppen med citat från litteraturens värld.

Är det här något du skulle tänka dig att göra? vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?

Oj, svårt att svara på. Som yngre var jag alltid säker på att jag skulle skaffa mig flera tatueringar och gick och väntade på att jag skulle bli 18 år så jag kunde göra som jag ville. Men tatueringarna blev aldrig av. Jag hittade aldrig något klockrent motiv som jag kände att jag ville ha på kroppen resten av livet. Och ju äldre jag blivit, desto mindre intresserad har jag också blivit av att tatuera mig. Nu har jag väldigt svårt att se att det någonsin kommer att bli av, även om jag absolut inte har något emot tatueringar.Hade det blivit av däremot så hade jag nog kunnat tänka mig ett citat. Men då jag inte har något bokcitat som jag brinner för hade det nog snarare blivit ett citat från en låttext.

Så kort och gott, nej 🙂 

20 tankar om “Bokbloggsjerka 28-31 mars

  1. Det är nog så för många, att intresset för tatueringar minskar ju äldre man blir. Om man inte är tatueringsälskare som jag. Det tycks snarare bli värre. 🙂

  2. Det gäller att verkligen veta att man vill ha det där man tänker tatuera in. Svårt att bli av med det sen. Citat från låttext är ju också ett alternativ. Finns ju många fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s