Release!

Nu har jag fått inbjudan till release-eventet för novellsamlingen ”Insikter” som jag medverkar i! Det går av stapeln den 5/6 17.30-19.30 på Café Fridhem på Kungsholmen. Inbjudan finns här.

Jag hoppas verkligen att jag ska kunna gå, det är ju den första releasefesten jag blivit inbjuden till 🙂 Men dessvärre har jag ju ett långt ifrån flexibelt jobb där det med kort varsel kan vara svårt att få ledigt. Dessutom råkar det här vara första veckan i semesterperioden, så det finns knappast något överflöd av personal. Med en bra bit att åka till Stockholm är jag beroende av att kunna sluta tidigare eller vara ledig den dagen. Ska ta ett snack med min chef i morgon och se om det finns någon möjlighet till lösning. Kanske kan någon byta dag med mig (hoppas, hoppas!).

I övrigt mår jag långsamt bättre. Har jobbat idag och är evigt tacksam över att kunderna verkade vilja hålla sig ute i solen på eftermiddagen då jag blev segare och segare allt eftersom dagen fortskred. Håller tummarna att jag vaknar i morgon frisk som en nötkärna 😉

4 tankar om “Release!

  1. Kul med leleasefset! Hoppas du komer iväg. Såg att du läst Springfloden, jag är inne på Den tredje rösten nu. I mitten ungefär, den är bra även om den var lite seg i början. Lycka till med försäljningen av Insikter!
    Pia W

    • Tack så mycket! 🙂 Pratat med chefen idag och har tyvärr inga stora förhoppningar om att kunna gå på releasen… Men vi får se!
      Ska ta och läsa Den tredje rösten när den kommer som pocket 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s