Frost i väntan på sommaren

Nu ligger mitt manus utskrivet och väntar på att postas i morgon. Känns skönt att släppa iväg det en liten stund och tänka på annat 🙂 Nu ska jag passa på att bara njuta av sommaren. Åka ut på sjön, bada och äta glass. Massor av glass!

Helt ska jag inte släppa skrivandet. Har tänkt försöka knåpa ihop några noveller till veckotidningar för att finansiera framtida lektörsläsningar. Och har även tänkt börja spåna på nästa idé. Jag ska inte börja skriva på något nytt stort projekt innan jag avslutat det här. Men jag kan börja planera. För just planeringen är något jag ska lägga mycket mer tid på den här gången. Jag tror att den största bristen i mitt manus just nu är dramaturgin. Känner att jag kunde ha tänkt igenom den mycket mer redan från början. Så det ska jag försöka göra den här gången.

Ska jag vara ärlig är jag lite orolig inför sommaren. Situationen på mitt arbete är något pressad då en semestervikarie som skulle ha jobbat heltid hela sommaren helt plötsligt bestämt sig för att inte komma alls trots påskrivna papper. Min semester är inte förrän i augusti, så jag misstänker att det ligger en hel del hårt arbete framför mig…  På sätt och vis är det då ändå skönt att inte behöva känna någon press att skriva över sommaren.

För övrigt kan jag tillägga att jag idag sett filmen Frost för fjärde gången på tre dagar… Tur att den är bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s