Mad booklady

Ja, inte var det några problem att läsa ut uppföljaren till ”Nu ser du mig”. Slukade den också på två kvällar. Den var också bra, även om hon i den här boken med gaska tvära kast växlar mellan olika perspektiv blandat i samma kapitel. Dessutom växlar hon mellan att skriva huvudpersonens perspektiv som första person, och övriga som tredje person. Reagerade lite på det när jag började läsa boken, men glömde snabbt bort allteftersom historien kom igång.

För en tid sedan svarade jag på en fråga i bokbloggsjerkan. Kommer inte ihåg hur frågan lydde men det var något om man brukade köpa på sig alla böcker av en författare som man gillade. Jag har för mig att jag svarade ja, och vi kan nog lugnt konstatera att jag inte ljög. Har genast lagt en beställning på de andra böcker som finns ute av Bolton, och tydligen kommer en ny i höst också 🙂 Jag tror att det är så sällan jag verkligen gillar en bok, att jag därför när det sker känner att jag vill ha mer av samma författare. Inte helt ologiskt kanske, och jag är förmodligen inte ensam om det. Nu har jag i alla fall läsningen klar en tid fram över!

Livrädd

4 tankar om “Mad booklady

  1. Jag har också läst båda de där böckerna av S J Bolton. Gillar speciellt de korta kapitlen och drivet hon har i dem 🙂 En annan författare som jag kan tipsa om, som jag verkligen gillar är John Verdon. Börja med hans första i så fall, Tänk på ett tal. De går att läsa fristående, men jag tror att man missar lite kring karaktärerna om man läser dem i en annan ordning 🙂

  2. Just nu harvar jag igenom Björndansen av Roslund/Thunberg. Ganska ok, handlar om Militärligan. Deras uppväxt och deras rån. Har snart läst halva. Jag ska skriva vad jag tycker om den på bloggen när jag är färdig!
    Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s