Omslag

Vem försöker jag lura när jag tror att jag ska sitta sent en lördagskväll och skriva. Det hände inte jag kan jag säga direkt. Vi var bortbjudna på spelkväll, och efter att jag kommit hem och lagt barnen somnade jag framför en film i soffan… Har räknat lite och för att hålla deadline 1 november behöver jag nu skriva 2000 ord per dag, sju dagar i veckan. Inte särskilt troligt. Men kanske kan jag ändå vara klar till en vecka in i november. Hoppas på det så jag kan få ut manuset till nya testläsare. Och jag måste ju bara älska min man. Då jag beklagade mig lite för honom att jag inte skrivit så mycket som jag hade tänkt mig föreslog han att jag på helgerna skulle sitta både en stund på förmiddagen och eftermiddagen och skriva. Vad gjorde man utan stöd från familjen? ❤

Nu till något roligare! Omslaget till antologin är nu klart och jag kan härmed presentera det för er. Tycker att det blev väldigt fint 🙂 Vad tycks?

Överenfika

Annonser

6 thoughts on “Omslag

  1. Vilken underbart förstående man du har! 🙂 Vet inte riktigt vart jag har min man men han protesterar inte i alla fall :-). Vilket läckert omslag! Blir inte bara sugen på att läsa utan fika också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s