Ingen vinnare

Nu har svaret kommit från Året Runt, och jag vann inte där heller… Efter att ha läst vinnarnovellen i Hemmets Veckotidnings tävling har jag insett att de söker något annat än det jag skriver. Så det känns okej ändå. Dock ska jag gå igenom de två tävlingsbidragen och ytterligare en novell och sedan skicka dem till en annan tidning. Får se hur det går 😉

Har till sist kommit igång med den postapokalyptiska novellen också. Känner att jag måste skriva för att veta vad jag behöver ta reda på mer om. Men när jag sitter och skriver känner jag hur det bär emot. Det är verkligen inte något jag brukar skriva och jag får anstränga mig rejält för att sätta fart på fantasin. Tänker ändå att jag ska ta mig igenom ett första utkast och låta mitt eviga bollplank svägerskan få läsa och säga vad hon tycker. Ser hon potential kör jag på. Gör hon det inte lägger jag ned och satsar helt på redigeringen av romanen (som jag fortfarande väntar på respons från testläsarna!) Ett utkast ska jag väl ändå klara av.

Slutligen kan jag tala om att jag idag vandrade in på den lokala bokhandeln med ett exemplar av Över en fika och frågade om de var intresserade att ta in några ex på kommissionsavtal. Den inköpsansvariga var upptagen, men den jag pratade med verkade positiv och sa att de skulle höra av sig om hur vi skulle lösa det. Boken behöll de så länge 🙂 Så håll tummarna för att Över en fika kommer att finnas i Östhammars bokhandel!

4 tankar om “Ingen vinnare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s