Back on track!

_141224_15526

Hej på er! Nu börjar jag vakna till liv igen efter några dagar av välbehövlig bloggvila 🙂

Har varit skönt att ta det lugnt utan några måsten och bara hänga med familjen och släkten. Har ni haft det bra i jul? Har ni fått någon rolig julklapp? Vi har haft det oförskämt bra. Firat hemma på julafton med många nära och kära och sedan blivit bjudna på lunch och middag på juldagen hos makens syster i Stockholm.

Och i morse när vi vaknade hade vi fått två decimeter pudermjuk nysnö som vi roat oss i. Har haft tre härliga dagar ledigt men fick jobba några timmar igår. Och i morgon väntar mer jobb, jobbar alla dagar utom nyårsdagen 😦 Men barnen får åtminstone vara lediga.

Nu börjar det krypa i kroppen och jag börjar bli sugen på att sätta igång med kommande projekt. Men jag ligger lågt några dagar till och koncentrerar mig på nyårsaftonen först. Hoppas att ni alla har det bra i vintervädret!

_141228_15588

Tittut! 

_141228_15590

6 tankar om “Back on track!

  1. Låter som ni/du har haft flera härliga dagar 🙂 Vi har inte så där mycket snö, tyvärr. Jag jobbar också alla icke-röda dagar…:( Fick fina klappar, varav två böcker. Tove Alserdals ”Ta min hand” läser jag på nu.

  2. Wow! Då har ni mer snö än vad vi har här uppe 🙂
    Jag hade också tänkt smyga igång med redigering, men avvaktar ännu lite till. Man måste ju få vara lite julledig också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s