Hål i huvudet

Ligger på soffan efter en lång dag i Stockholm. Har varit på en utbildning i håltagning i öron och har kommit hem med ett hål mer än jag hade i morse 🙂 Finns massor jag borde göra men jag orkar inte lyfta ett finger så jag ger ig själv en ledig kväll.

Igår var jag på release för #Älskanoveller i Hallstavik. Vi fyra författare som var där minglade runt lite grann och höll sedan en presentation om projektet och om oss själva och vårat skrivande. I rummet bredvid pågick en konstutställning och det var en väldigt trevlig kväll. På torsdag bär det av till Uppsala och en bokhandel i samma ärende.

Här hemma kämpar jag vidare med mina noveller som det aldrig tycks finnas tid eller ork att skriva. Och kors i taket, jag har åtminstone skrivit ett utkast av Frosseri-novellen. Ska ge den ett par dagar innan jag arbetar igenom den igen. Deadline är 1 juni… Har även fått deadline och omfång på mitt andra novellprojekt. 30 juni och högst 10 tusen ord. Jag har skrivit 1300 ord… En hel del kvar att göra alltså. Skulle vara så underbart skönt att ha den klar innan semestern, vilket är om knappt två veckor. Kanske är att hoppas på för mycket. Men om inte annat så ska jag i alla fall se till att ha skrivit ett helt utkast innan dess.

I fredags fick jag även ett mail om att lektören påbörjat mitt manus. Och senast på måndag har jag ett utlåtande. Spännande… 🙂

2 tankar om “Hål i huvudet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s