Multitasking

imageJag ska absolut inte klaga på veckans väder. Det har varit långt över förväntan. Men det är oerhört svårt att finna tid att skriva när det är så underbart ute.

I torsdags spenderade vi en härlig dag i Furuviksparken. Tidigt på sommaren var parken nästan tom, barnen behövde inte stå i kö annat än om karusellen redan var igång när de kom fram till den. Och det var nog första gången som vi varit i en park och båda barnen skött sig exemplariskt. Inte ett enda bråk! Helt otroligt. Igår blev det en premiärtur med båten och en kombinerad fika/fisketur på sjön. Ett halvt premiärdopp också för minstingen som trots varningar skulle ställa sig och bada fötterna på klipporna. Ni kan ju tänka er hur det slutade.

Nu sitter jag med ett glas rosé och växlar mellan finalen i Gladiatorerna och Jurassic Park: Lost World samtidigt som jag har datorn i knäet. Mannen är borta, barnen sover och jag ska försöka sy ihop det här som förhoppningsvis ska bli en superhjältenovell… Wish me luck!

 

2 tankar om “Multitasking

  1. Underbart med soliga utflykter! Bäst att ta vara på dem för jag har på känn att den här sommaren inte kommer att vara lika somrig som förra året :p. Du syr nog ihop den där novellen i ett huj bara du tar tjuren vid hornen. Jag hade svårt att få ihop recensionen till 13 Svarta Sagor. Jag gjorde flera försök men orden ville inte fram. Till slut när jag fick sitta ostört i morse innan de andra vaknat flödade orden fram som en välsignelse. Lycka till med superhjältenovellen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s