I väntan på inspiration

Bloggfrekvensen här är fortsatt låg. Inte kan jag skylla på att jag njuter av semester heller då jag jobbar för fullt. Men det är nog helt enkelt så att det händer väldigt lite i mitt liv just nu. Jag har tagit en välbehövlig skrivpaus. Läsningen går extremt trögt och oinspirerat. Och i övrigt händer inte mycket.

Dock har jag lite smått börjat skriva igen. Jag har skrivit igenom mitt bidrag till Pop-up publishings tävling, ska putsa på den en gång till innan jag skickar in. Har också tänkt att jag ska skriva ett första utkast på novellen om lättja nu i helgen, den sista novellen i projektet om de sju dödssynderna. Båda dessa noveller har deadline 1 september, så planen är att jag i september ska ta tag i nästa romanprojekt som jag redan påbörjat. Jag längtar efter att få dyka ned i den historien igen och känner att jag saknar det disciplinerade skrivandet. Livet känns lite tomt utan det.

Idag står något helt annat på agendan. Vi drar iväg till Gävle och lämnar barnen hos mormor för att sedan hänge oss åt shopping av vuxenkläder. Något som verkligen behövs inför hösten!

image

Precis påbörjat den här, kanske kan blodtörstiga zombies få igång läslusten igen? 🙂

2 tankar om “I väntan på inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s