Nya tider

Författarpodden och Deckarpodden i all ära, men det är kanske inte det mest motiverande man kan lyssna på då det gäller löpning. Frustrerad över hur jag inte ser några framsteg med löpningen bytte jag idag ut intressant skrivarprat mot favoritmusiken. Jag tvingade också mig själv att lämna den bekväma lunken och faktiskt springa. Och voila, jag kapade av fem minuter på min 4,6 km runda. Fem minuter! Det får bli musik för hela slanten i fortsättningen, poddarna får jag spara till promenaderna 🙂

Idag har jag varit ledig och hemma med minsta sonen. Vardagen är igång igen och jag hade helt glömt bort(eller förträngt) det här med att jag under skolåret måste gå upp före sju alla dagar, även när jag är ledig, för att få iväg sonen till skolan. Vi har ändå haft en lugn dag och spelat sällskapsspel, med varierande regler, och nu på kvällen har jag färdigställt min novell till tävlingen och skickat iväg den. Så nu är det bara att hålla tummarna!

Har också fått ihop en liten synopsis till min sista novell om lättja. Är nästan redo att börja skriva nu men inväntar svar från brandförsvaret först… Några detaljer som behöver redas ut.

För övrigt är det nu tre veckor sedan jag skickade romanmanuset till förlag, men vem räknar…? 😉

image

Dagens sysselsättning…

2 tankar om “Nya tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s