Pimp my skrivarhörna

Höstlov. Två dagar ledigt har jag fått och idag var även maken ledig. Vi har varit en sväng till Uppsala där vi storhandlat massor av krafs på Ikea och bowlat med barnen. Jag har också fått ett ryck och velat fixa till min skrivarhörna hemma.

Vi har ett kontor hemma. Eller… Vi har ett rum som är kontor/klädkammare/förråd. Barnens garderober står där inne, och vi slänger in allt skräp där som vi inte vet vad vi annars ska göra av. Där står också ett skrivbord som jag har tänkt att jag ska arbeta vid. Men eftersom rummet ser ut som ett bombnedslag vill jag sällan göra det. Nu efter mitt Ikeabesök har jag bytt gardiner och röjt i hela rummet. Jag har även monterat ett par skryt-tavellister ovanför skrivbordet för mina publicerade verk. Känns rättfärdigat eftersom ingen annan än jag ändå kommer se dem 🙂 och det blir lite av en sporre att jobba hårdare och inte ge upp. Så nu hoppas jag att jag ska få lite sinnesro att sitta där och skapa.

Nu ska jag se till att skriva ett kapitel på mitt råmanus innan orken helt tar slut…

image

7 tankar om “Pimp my skrivarhörna

  1. Älskar att fixa hemma. Kul att se skrivhörnan 🙂 Själv sitter jag i vardagsrummet med datorn stadigt i knäet på en bricka som har en sån där kudde som sitter fast under brickan… Funkar utmärkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s