Som på löpande band

När man bor på landet och har barn så blir träning ett väldigt pusslande i vardagen. Det finns ingen belysning här så vägarna är becksvarta här på kvällarna. Löpning och promenader får man alltså ganska snabbt räkna bort om man inte är beredd att bylsa på sig en rejäl reflexväst och pannlampa med livet som insats. Gym skulle kunna fungera, men ärligt talat. När jag har jobbat en hel dag är jag inte särskilt sugen på att köra 1,5 mil till förskolan, 6 km hem och sedan köra tillbaka 1 mil dit där jag var från början för att träna. Och sedan stupa i säng alldeles för sent. Så vad gör man?

Jo man köper ett löpband! 🙂 Jag hade väldigt flyt med träningen i somras när jag kunde springa, och nu hoppas både jag och min man att vi ska skärpa till oss och faktiskt använda bandet också. Jag känner att jag får så mycket mer energi då jag kan röra på mig, så det är nödvändigt för att orka skriva. Och framför allt för hälsan!

Jag har räknat lite på tiden, och om jag ska bli klar till sista december behöver jag skriva ca 10 tusen ord i veckan. Jag har nu skrivit 6 tusen ord den här veckan och har lördagen och söndagen kvar, så det känns överkomligt. Frågan är om man orkar hålla samma tempo i två månader. Men det får visa sig. Roligt är det i alla fall att sätta lite krydda på texten. Jag hoppas att det ska bli bra och värt att läsa 🙂

Hur har ni det i höstmörkret?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s