Den första

image

Idag kom den första snön här hemma. Marken var täckt av ett vitt täcke då jag vaknade. Och även om det innebär en stigande elräkning så är det ändå upplyftande att det blir lite ljusare ute. Jag föredrar kallt väder före slask alla dagar i veckan.

Den här veckan hade jag efter att fått skriva en hel förmiddag alla förutsättningar att få ett bra veckoresultat. Tyvärr resulterade de fina förutsättningarna i att jag i stället ryckte på axlarna och tänkte att det kan jag göra i morgon, och det där kan jag göra i helgen. Nu är helgen nästan slut och jag har 2 000 ord kvar för att nå veckomålet. Inte omöjligt att fixa, men trist att behöva känna att jag behöver då jag i stället vid det här laget kunde ha legat en bit över målet. Nu ska jag även natta barn och ta en vända på löpbandet innan jag kan slå mig ned vid tangenterna. Vi får se var det landar.

I morgon väntar utbildning i Stockholm. Och även om det ska bli roligt att få lära sig något nytt så ser jag inte fram emot all den restid som det innebär att ta sig dit… Jag får ta med en bok och använda tiden på bästa sätt 😉

image

2 tankar om “Den första

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s