En doft av jul

image

Här har det varit tyst länge nu! Men det innebär att jag arbetar hårt 😉 Jag skriver på kvällarna, och skriver jag inte så ägnar jag mig åt välbehövlig vila. Jag har nu fått OK av två testläsare och är därför extra motiverad att bli klar med den här versionen. Redan idag har jag skickat iväg det jag redan skrivit till den ena testläsaren då hon från och med veckan som kommer har extra mycket tid att läsa. Längre framöver kan hon få svårare att läsa (höggravid) så därför är det bäst att passa på och få så mycket som möjligt läst redan nu 🙂

Det känns ju alltid extremt nervöst att lämna ifrån sig det man har skrivit, speciellt när det inte är en finputsad slutversion. Men det är i det här läget nödvändigt att få feedback för att jag ska kunna gå vidare och inte lägga ned en massa onödigt jobb på något som jag kanske behöver ändra helt senare. Och just de här två testläsarnas åsikter har jag stor respekt för.

Första advent idag och vi har verkligen gått all-in. Så skönt att få upp lite ljusstakar i det här mörka trista vädret. Vi har bakat lussekatter, saffransbullar med fyllning av mandelmassa, pepparkakor inklusive delar till en pepparkakskopia av vårt eget hus samt griljerat julskinka. Som belöning för allt slit, för det har varit mycket jobb!, fikade vi på kvällen med skinkmackor och bullar. Inte illa.

Har nu skrivit knappt 39 tusen ord. Gissar att ca tre veckor återstår innan den här versionen är färdig. Det är bara att köra på!

Har ni firat första advent idag?

image

4 tankar om “En doft av jul

  1. Bra att du hänger över ditt manus istället för bloggen 🙂 Mitt skrivarbete har blivit mer fokuserat och produktionsrikt sedan jag bestämde mig för att blogga mindre 🙂 Advent firades med Per Morbergs glögg och några pepparkakor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s