Julledigt

Jag är klar! Ett första utkast på 34 tusen ord har blivit ett råmanus på 65 tusen ord. Långsamt bygger jag mig uppåt bit för bit. Nu har manuset gått iväg till två testläsare för att se om handlingen fungerar, och jag kommer bita ned naglarna i väntan på feedback… Ska bli spännande att höra vad de tycker. Själv pendlar jag som vanligt mellan hopp och förtvivlan.

Nu ska jag verkligen njuta av att vara ledig i jul och att ta en paus från skrivandet och i stället baka julgodis, läsa och bara vara. Det har varit en ganska tung vecka med jobbig förkylning som ledde till sjukfrånvaro följt av en begravning igår. Personligen så har jag väldigt svårt för begravningar så det var en pärs. Kände mig väldigt lugn innan då det var min mans släkting, men så fort prästen kom in och bugade sig inför kistan kom tårarna och sedan var det kört. Huvudvärken blev knappast bättre och jag fick lägga mig och sova en stund när vi kom hem.

Men nu lämnar vi allt jobbigt bakom oss! Granen är på plats i vardagsrummet och julstämningen lägger sig sakta över huset. Jag ser fram emot en härlig högtid med familjen.

Kommer ni få vara lediga i jul?

image

Favoritkulorna på plats och granen fastknuten i taket pga kattunge … 🙂

2 tankar om “Julledigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s