Snabb respons

Idag har vi släpat oss upp för sista skoldagen innan jul. Jag drog med mig en femåring med myror i brallan för att titta på avslutningen, bara för att åka hem med halvtom bil igen då sjuåringen vägrade åka med i bilen och propsade på att ta bussen.

Nu blir det förhoppningsvis några lugna timmar innan jag och maken ska åka in till Uppsala och se på nya Star Wars-filmen. Ska bli riktigt trevligt!

I lördags kväll skickade jag iväg mitt råmanus för testläsning. Redan ett dygn senare kom första responsen tillbaka! Ett mail som inleddes med: ”Nu har jag läst ditt fantastiska manus!” Är så lättad och glad över att ha fått väldigt fina kommentarer, samt väldigt bra konstruktiv kritik. Tusen tack Eva-Lisa! Jag är nu superpeppad att jobba vidare med manuset efter att det har fått vila några veckor. Hur många veckor får visa sig då det eventuellt blir en genomarbetning av första manuset där emellan. Inväntar även responsen från den andra testläsaren, men då hon är höggravid så är hon ursäktad om det dröjer lite 🙂

6 tankar om “Snabb respons

  1. Vad bra med positiv och konstruktiv kritik. Perfekta kombon på vad man vill ha 🙂 Jag är övertygad om att det blir en bok. Du skriver ju väldigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s