Redigering i sinnet

image

Har haft en underbart skön och slapp ledig dag idag. Har vankat runt i mjukisbyxor här hemma utan några större planer och ansträngningar. En del spelande av sällskapsspel blev det efter önskemål från sonen innan vi tog en vända till biblioteket för att låna böcker.

Redigerandet går framåt! Har nu avverkat nästan alla 1500 kommentarer i manuset. Ca 50 st kvarstår och det är de som faktiskt kräver att jag tänker efter lite 🙂 Har suttit på kvällarna tills ögonen gått i kors. När det står stryk i kommentaren och jag ändrar det markerade ordet till ”stryk” så vet jag att det är dags att ta en paus… Känner annars att det är bra med ett par färska ögon som granskar manuset grundligt. Eller vad sägs om meningar som: När han kom hem var huset tomt och Marie och Ellen satt i soffan. Eller varför inte: Hon stod alldeles stilla och vägde från ena foten till den andra. Det kan bara bli bättre, ha ha.

Nu ska jag gå in på den lite svårare biten. Har tänkt igenom de större förändringarna och gjort en plan för hur jag ska göra det och vad som ska läggas till. Så nu är det ”bara” att ta en sak i taget och få det att fungera… Tror att det här blir bra 🙂

2 tankar om “Redigering i sinnet

  1. Haha, känner till de där meningarna som är helknäppa. Men wow vilket jobb du gjort! Jag håller också på och redigerar, men NY (eller inte sönderarbetad) text som tur är. Kämpa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s