Bokmässan, here I come!

Nu har jag bokat hotell till bokmässan! Jag åker ned lördag förmiddag och åker hem någon gång på söndagen. Valde till sist ett hotell nära mässan, kändes mest praktiskt så. Olyckligtvis åker min man bort samma helg, men det löser sig nog med barnvakt. Det måste lösa sig helt enkelt!

Jag kommer hänga en hel del i Idus monter antar jag, men även vandra runt och försöka lyssna på något seminarium. Ska bli så spännande att vara där med min egen bok, även om jag har realistiska förväntningar på vad det innebär för egen del 🙂 Och jag hoppas på att träffa andra er andra där, så klart!

Ska ni åka till mässan i år? Kommer ni att bo kvar på hotell?

12 tankar om “Bokmässan, here I come!

  1. Ska åka! Jag har förmånen att ha tre noveller med i en bok som släpps i samband med mässan. Min litterära debut om man inte räknar in publicerade krönikor. Så fantastiskt kul! Men har totalt glömt bort att boka. När är det? Hmmmm…måste kolla upp det nu 🙂 Tack för tipset!

  2. Jag kommer troligtvis upp på fredagen och åker hem på söndagen! Ska bli så himla kul att vara uppe längre än bara över dagen! Vi måste se till att ses när vi är där och vill ju såklart också ha ett signetat ex av din bok! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s