Trötta ben

image

Glad nationaldag på er! Här har vi som vanligt firat med jordgubbstårta. Alltid kul att fira oavsett anledning, och på något sätt blir det även ett firande av sommaren tycker jag. Därför måste man ha mycket jordgubbar 😉 Utöver detta har hela eftermiddagen spenderats på golfbanan där jag och maken gick första 18-håls rundan för året, vilket resulterat i extremt trötta, ömma ben och bultande fötter… Men det var riktigt kul, och gick ganska bra trots en riktigt dålig start(typ halva rundan…)

Skrivandet börjar flyta på igen och det är så roligt! Känns helt rätt att fokusera helt på den ena sidan av historien. Jag kommer nog att till viss del även redigera den innan jag fortsätter med resten, bara för att verkligen följa den röda tråden och gräva ned mig i det jag vill få fram. Tror att det blir lättare att behålla känslan på det sättet.

Nu ska min sargade kropp få vila framför en seriestart på tv. Outcast, en serie på Fox om någon som blir besatt av övernaturliga väsen, eller något sånt. Låter som något jag kan gilla, så jag ger den en chans.

Någon som sett?

2 tankar om “Trötta ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s