Slut på det goda…

image

Jaha. Då var det redan slut på semestern. Just som man börjar vänja sig vid att ta dagen som den kommer, sova utan att ställa klockan och att släppa på alla krav så är det dags att ställa klockan och släpa sig upp till jobbet. Som tur är så är ju inte sommaren slut, så jag får ta till vara på fritiden. Och framöver väntar mycket roligt så det ska nog gå att överleva. Och jag måste säga att det har varit en riktigt bra semester.

Förhoppningsvis blir jag nu lite mer alert och tar tag i omskrivningen av manuset, men det får vänta några dagar till. För på onsdag är det ju releasefest! Nu börjar jag faktiskt bli lite smått nervös. Nu är det dags. Känner mig spänd inför att roa alla gästerna under kvällen, och spänd inför vad de ska tycka om boken. Samtidigt är det ju det här som jag väntat på.

Så nu färdigställer jag det sista inför onsdag, en hel del ska inhandlas och på onsdag som jag passande nog är ledig blir det en hel del att ordna. Önska mig lycka till!!!

Tips! Missa inte chansen att vinna den suveräna antologin 13 svarta sagor om superhjältar – tävla här!

 

6 tankar om “Slut på det goda…

  1. Nej, vad synd! Det är ju fortfarande sommar kvar… Hoppas du hinner njuta av den ändå 🙂
    Och oj, vad spännande med release, minns hur pirrigt det kändes! 🙂 Stort lycka till och passa på att njuta med. Och be någon agera fotograf och ta mycket bilder, det är kul att ha sedan 🙂

    • Mm, känns lite surt… Men har en del lediga dagar i augusti också så det blir nog rätt okej 🙂
      Ja, superpirrigt!!! Men så kul 🙂 Dka definitivt dumpa kameran på någon och beordra denne att ta många bilder 😉

  2. Härligt, Anna! Jag hör av mig om att köpa ett signerat ex via mejl i nästa vecka 🙂 Har lite körigt just nu med allt, men önskar dig en jättetrevlig releasefest och massor med sålda böcker förstås! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s