Långsam i starten

Mm, det verkar ta sin lilla tid att få upp farten. Bortsett från de nya kapitlen som omfattar ca 10 tusen ord har jag nu skrivit 2 400 ord på omskrivningen. Det går sakta. Jag måste tänka efter mycket, och jag har inte riktigt släppt semesterläget. Trots det känns det som om att jag är tillbaka i skrivartagen. Jag räknar med att skriva på kvällarna och sätter mig med datorn. Även om det inte går fort så går det framåt.

Tänker vara realistisk när det gäller mål och tänker att 7 tusen ord i veckan kan jag nog fixa. Jag kommer att få mycket extra tid till att skriva nu när båda barnen går i skolan och och vet att den extra skrivtiden dagtid ger otroligt mycket. 10 tusen ord redan skrivna, kanske landar resten på ca 60-70 tusen ord eller där omkring. Då borde jag definitivt vara klar med omskrivningen senast sista september. Ska vi då säga innan Bokmässan bara för att speeda upp det lite och ha en sporre 🙂 Vi säger så.

Har ni kommit igång efter sommaren, eller har ni kanske fortfarande semester?

Har ni inte redan gillat min Författarsida på Facebook så är det ett ypperligt läge att göra det nu. Den som blir nummer 200 att gilla sidan vinner ett signerat ex av Skuggan av henne. Ta chansen vetja 🙂

3 tankar om “Långsam i starten

  1. Jag hade också en långsam start men det är helt i sin ordning. Det tar tid att komma upp på rälsen och hitta rätt läge liksom 🙂 Men nu börjar det flyta på även för mig. Ser fram emot en höst med massor av nytt skrivande. Lycka till med ditt skrivprojekt!

    • Ja, verkligen. man behöver tid för att ställa om hjärnan 🙂 Men nu börjar jag längta efter att skriva och funderar över detaljer och karaktärer. Ser också fram emot hösten! Nu när minstingen börjar skolan kommer jag äntligen kunna utnyttja deltidsarbetandet till fullo när det gäller skrivtid. Yay! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s