Bekräftelse

Finns det något värre än att färga håret? Jag tror inte det. Jag avskyr doften, ser alltid till att stänka ned både handfat och badrumsmatta och gillar inte känslan direkt efteråt när det känns som om det är färg kvar. Ändå ägnade jag kvällen igår åt just detta, för jag var fast besluten att för en gångs skull inte komma med världens utväxt till en intervju. Så himla trist att se sig själv på bild och bara tänka att ”fan, jag skulle ha färgat håret…”. Så! Idag åkte jag nyfärgad och glad till Gävle för att träffa kulturredaktören på Gefle Dagblad. Det gick jättebra och smidigt och han var väldigt trevlig. För första gången spelades intervjun in vilket jag verkligen uppskattade. Annars har jag tidigare suttit mitt emot någon som stirrar ned i ett block medan jag sitter där själv och pratar. Nu blev det ett mer avslappnat samtal med ögonkontakt vilket kändes mycket trevligare 🙂

Jag har innan boksläppet haft många känslor och osäkerhet om det var rätt att ge ut boken. Borde jag ha låtit bli när de stora förlagen tackade nej? Trots att jag har trott på berättelsen och tyckt att den förtjänar att komma ut så har jag ju varit orolig för hur läsarna ska uppleva den. Idag har en stor del av den oron stillats då det är första recensionsdag för de böcker som jag skickat till bokbloggar. Har fått så otroligt fina recensioner och de gillar verkligen boken! Det känns oerhört roligt och jag är så glad och tacksam. På något sätt behövs den där bekräftelsen för att man ska orka kämpa vidare med ett nytt manus.

Om ni inte orkar läsa recensionerna kan jag sammanfatta dem med ”En otroligt stark debut som är gastkramande och hur spännande som helst. Jag kunde inte släppa den!”, ”En extremt spännande och bra bok som håller dig klistrad, till början med hjälp av relationsproblem och sedan med hjälp av en ofantligt hög spänningsfaktor” och ”Helt ärligt, Gone girl släng dig i väggen. Skuggan av henne är så mycket bättre!”.

För er som vill läsa recensionerna har ni länkarna här:

Boktjuven

Neras bokrecensioner

Vargnatts bokhylla 

6 tankar om “Bekräftelse

  1. Grattis! Vad härligt med fina recensioner. Att Boktjuven tyckte den skulle passa i en bokcirkel säger lite om hur mångfacetterad den måste vara. Ser fram emot att läsa när den kommer som e-bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s