Sommarens läsning…

… blev inte riktigt som jag planerat. Såg framför mig hur mängder av böcker skulle slukas, men i slutändan läste jag knappt alls. Och det jag läste gick väldigt segt.

image

Fick till sist läsa Katarina Perssons debut Nittio minuter, och den läste jag till skillnad från de andra böckerna ut på några få dagar. Oerhört välskriven, härlig feelgood i spännande Los Angeles miljö. Utöver det tragglar jag fortfarande vidare med The Loney… Den är så seg. Det händer inte mycket alls och det är så mycket religiöst så jag orkar inte hänga med. Nu har jag snart kommit halvvägs och äntligen börjar det hända saker som väcker intresset, så jag har inte gett upp än. Även om jag verkligen borde ha läst ut den vid det här laget. En annan påbörjad bok som bara blivit liggande är Åsa Larssons Svart stig. Har hört så mycket gott om henne, men tyvärr passar det inte alls mig. Det är så olika vilka böcker man fastnar för, och tyvärr verkar hennes böcker inte vara min grej. Ska dock försöka läsa ut den ändå.

Men, nu till hösten har jag sett till att beställa hem lite ny läsning! Har fler böcker på min lista, men inväntar ett par böcker som inte släppts ännu samt några böcker som ska komma i pocket. De här böckerna har det blivit än så länge:

image

Ska börja med Störst av allt som jag är väldigt nyfiken på 🙂

Vad läser ni i höst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s