Just do it

Just do it är en ledstjärna för mig. Ibland bär det verkligen emot att göra något och då tänker jag – Just do it! Och så gör jag det, så är det gjort.

Jag har grämt mig en hel del över att kontakta bokhandlare för att berätta om mig och min bok. Tycker överlag illa om att tala i telefon, och har inte sett fram emot att ringa och presentera mig, bli omslussad till rätt person, presentera mig igen och sedan kanske få nej. Idag fattade jag mod och ringde till Akademibokhandelns butiker i Gävleområdet och Uppsalaområdet. Och vi kan väl konstatera att man måste våga för att vinna. Det värsta som kan hända är att man får ett nej. Försöker man inte alls får man ingenting.

Resultatet blev att en signering är inbokad på Akademibokhandeln i Valbo nästa fredag, Gävlebutiken köper in 20 st ex av boken, den ena i Uppsala vill ha ett läsex först och den andra ska återkomma. Inget nej än så länge alltså. Har även kontaktat Ica Maxi i Uppsala och Gävle, samt Coop Forum i Uppsala, så vi får se vad det kan ge. Känns så skönt att ha det gjort, och spännande inför hösten 🙂

Idag är jag förresten med i Gefle Dagblad! Här kan ni läsa den artikeln.

 

Ha en trevlig dag!

Anna GefleDB

7 tankar om “Just do it

  1. Jag pratar i telefon varje dag och har inget emot att ringa upp, man brukar få ja i det flesta fall. Det är bara att ta sig över tröskeln! Härligt att du vågade, det blir lättare nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s