Äntligen fredag

Fredag! Och helgen inleddes med intensivt bokjobb. Jag har varit ledig idag och har därför ägnat förmiddagen åt att skriva tre fakturor, skrivit två tusen ord på omskrivningen samt svarat på en telefonintervju med tidningen Svensk Farmaci. På eftermiddagen åkte jag sedan till Valbo där jag i två timmar signerade min bok. Så nu är jag värd lite vila, och helgen kan börja 🙂

Efter signeringen fick jag syn på Daisy i kedjor som jag har väntat på att den ska komma ut på svenska, så den fick självklart följa med hem! Ska bli så spännande att läsa, jag älskar Sharon Boltons böcker. Någon som läst den?

image

Skrivandet rullar på nu. Jag tror att jag är uppe i ca 25 tusen ord i omskrivningen. Bitvis tar det stopp och går trögare då jag måste fylla en passage där jag tagit bort ett gammalt kapitel. Men det löser sig alltid och jag tror att det blir så mycket bättre i slutändan. Nu vill jag bara få ett färdigt manus så att jag kan börja med finliret! Men jag skyndar långsamt, undviker att sätta för hårda mål och låter skrivandet ta plats där det faller sig naturligt. Tids nog blir det färdigt.

Vad har ni för planer för helgen?

4 tankar om “Äntligen fredag

 1. Är redan 100 sidor in i boken, så spännande att läsa den, och tack för signeringen! Jag höll på att läsa Kristin Hannahs Näktergalen, men övergav den efter 90 sidor och började läsa din bok istället (hade väldigt svårt att komma in i Näktergalen trots att jag brukar gilla hennes böcker..) Men din bok var lätt att fastna för! Och tack för tipset om Boltons nya, jag gillar också henne jättemycket, men ligger lite efter. Lyssnar på Små, svarta lögner och det tar lite tid eftersom jag inte lyssnar så ofta. Vad tyckte du om den förresten? Den är väldigt annorlunda mot böckerna om Flint tycker jag. Sen är jag inte så förtjust i uppläsaren så det går lite segt. Ha det fint o tack för senast!

  • Vad spännande att höra! Hoppas att du gillar den 🙂

   Jag tyckte så där om Små, svarta lögner… Hon skriver jättebra och jag gillar miljö och karaktärer, men jag tycker det blev lite tjatigt och segt att läsa samma sak ur tre olika perspektiv. Slutet blev ju i alla fall spännande och en överraskning 🙂

   Ha det så bra och tack själv för senast! Vi hade jättetrevligt 🙂
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s