Bokmässan

Så är den över, bokmässan, och jag är helt slut. Var bara där två dagar men bara att ta sig dit är ett företag i sig. Är inte en person som trivs i stora, trånga folkmassor så lördagen var väl inte helt rätt dag att åka dit. Ångrar också att jag inte såg till att ha ressällskap, för det är ingen hit att irra runt ensam mellan montrarna.

Men! Bortsett från det träffade jag trevliga människor som jag bara haft kontakt med på nätet tidigare. Jag signerade 13 Svarta sagor om superhjältar i Swedish Zombies/Mörkersdottirs monter på lördagen, gick på förlagsmiddag med desamma på lördagskvällen på Park och signerade Skuggan av henne i Idus monter på söndagen.

Man kan väl konstatera att man inte blir rik på att signera böcker på Bokmässan, men det är en nyttig erfarenhet 🙂 Lite nya böcker fick jag med mig också.

Nu laddar jag inför redigeringsstart genom att skriva en ny kapitelöversikt och se över vändpunkter och plantering av info. Dags för nya tag!

image

image

Satt med Mariette Lindstein på middagen. Supertrevlig! 

4 tankar om “Bokmässan

  1. Kul! Och nu trillar även min pollett ner. Såg bilden på Facebook och kunde under riktigt placera varför jag tyckte att jag kände igen fler. Johannes och jag har gått på samma skrivarkurs en gång i tiden. Så liten är skrivvärlden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s