Fira på vägen

Nu har jag skickat iväg manuset! Har inte fått någon riktig bekräftelse på att de verkligen vill ha det till utbildningen eller att det tagits emot, men det visar sig väl. I värsta fall händer ingenting och då har jag i alla fall mina testläsare. Detta firades genom att åka som gäst på ett damklubbsmöte där kvällens tema var libanesisk afton. Vi delades in i grupper och lagade olika rätter som fick hela huset att dofta förrädiskt ljuvligt för en hungrig mage efter en lång dag på jobbet. Väldigt got blev det.

image

image

Fick även möjlighet att berätta lite om Skuggan av henne och mitt skrivande 🙂

Idag börjar jag sent och passar på att njuta av att inte känna någon press. Helt sysslolös är jag ändå inte, jag har skrivit upp några punkter inför nästa redigeringsvända och ska börja skissa på en synopsis till en novell. Som det känns nu kommer jag inte grotta ned alltför mycket i redigeringen just nu, det har hänt så fruktansvärt mycket med manuset att jag behöver feedback innan jag öser allt jag kan på detaljer och finslipning. Så jag ska ge det några dagar för att känna efter, skriver ned punkter som jag kommer på och sedan går jag igenom det en vända till för att se till att det jag tycker är viktigt kommer fram ordentligt och är tydligt genomgående. Sedan får testläsarna sätta tänderna i texten och ge sitt omdöme!

Att inte ha skrivplaner för helgen passar ypperligt då två kalas väntar… Vad har ni för er i helgen?

Trevlig helg!

5 tankar om “Fira på vägen

  1. Skönt att koppla av med lite mat i goda vänners lag. Ser mumsigt ut. Jag ska försöka ta mig till badhuset imorgon och sen blir det redigering resten av dagen! Ha en fin helg!

    • Är inte så van med libanesiskt, men det var jättegott! Och ibland behöver man planlösa helgen för att återhämta sig. Nu blev det fullt upp med kalas i stället som sög musten ur mig, ha ha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s