Bokfestival

Har inte varit någon höjdare till helg, så det är nästan så att jag tycker det är helt okej med måndag. Har jobbat och sedan varit allmänt trött och grinig. Dagens arbetspass avslutades med vaccinering av hela familjen då vi för första gången någonsin ska åka på solsemester vintertid om några veckor. Det är åtminstone något som lockar.

Nu tar jag nya tag och siktar framåt! Jag har skrivit ihop en lista över redigeringspunkter. Första punkten var att åtgärda alla kommentarer i manuset, från lektör och de två testläsare som är färdiga. Det mesta har jag fixat och en del kommentarer finns kvar så länge. Men nu är allt samlat i samma dokument. Nästa steg blir att redigera de nya kapitlen på onsdag när jag är ledig. Nu när jag gått igenom alla synpunkter känner jag att det som brister handlar om samma sak, och jag tror att jag kan reda ut det med de nya kapitlen samt en ordentlig genomgång av karaktärerna. Har tänkt trakassera min man ikväll genom att tvinga honom att diskutera mina karaktärer och beteende 🙂

Fyra dagars arbete och redigering den här veckan, sedan drar jag till Karlstad och Värmlands bokfestival 18-19/11! Jag finns där båda dagarna med Skuggan av henne. Någon som bor i närheten som ska dit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s