Grått…

Jag har inget emot snö. Inte om den ligger vit och fin och temperaturen håller sig under nollan. Men det här töslasket… Usch! Igår kväll regnade det, och idag har det duggat hela morgonen. Det är grått, trist och mörkt. Och blött och hemskt. Jag hoppas verkligen att det blir kallare snart.

När det är skitväder är det alltid skönt att hålla sig inne. Jag insåg plötsligt att jag inte började förrän klockan tio idag, vilket innebar att jag hann med ett redigeringspass och en kopp te nu på morgonen. Detta i sin tur innebär att det finns tid för en dejt med löpbandet ikväll… Det börjar bli dags för det nu efter en alldeles för stillasittande höst, speciellt eftersom jag ska gå runt i bikini inom en inte alltför avlägsen framtid.

Att diskutera mina karaktärer med min man var inget hit, ha ha 🙂 Det är lite för mycket begärt att han ska förstå vad jag är ute efter och hur jag ska få till det i manuset. Men jag klurade i alla fall lite själv igår och kom fram till några saker som jag ska försöka få fram i morgon när jag har skrivdag. Nu blir det jobb! Ta det lugnt ute i snöblasket!

 

 

4 tankar om “Grått…

  1. Det funkar inte så bra att diskutera det jag skriver med andra halvan heller. Han försöker verkligen förstå men det blir inte riktigt som jag vill där… 😉 Själv gillar jag förresten mildväder för att jag slipper frysa samtidigt som gnistrande snö är otroligt vackert. Svårt att få båda samtidigt tyvärr.

    • Nej, det går verkligen inte bra, ha ha 🙂 Jag vill att han ska fatta vad jag pratar om, men det gör han helt enkelt inte 😉 Får hitta någon annan att diskutera med…
      Själv föredrar jag helt klart minusgrader framför det här gråa slaskvädret… Hoppas på kallare temperatur snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s