Nya planer

Det var mörkt, det regnade och jag vaknade med irriterad hals. Igen. Så vad fanns det annat att göra än att krypa ned i sängen igen efter att barnen åkt till skolan?

4 1/2 timmars redigering blev i stället 3 timmars redigering. Har hunnit gå igenom tre av karaktärerna och ska vid nästa pass fortsätta med resterande tre karaktärer. Ny redigeringslista är skapad, verkar som att jag vid varje tillfälle måste göra en ny 🙂 Nya punkter att beta av, nya planer för att veta vad det är jag ska göra när jag får lite tid över med datorn. Det är bra. Det gör att det går framåt. Fick precis en idé till ett nytt sätt att skruva till slutet. Gör att det löser sig lite bättre för mina karaktärer, på vissa sätt, medan de på andra sättet ger ett lite mörkare och inte allt igenom lyckligt slut. Det är bra, för jag gillar inte slut som är för lyckliga. Ska fundera lite mer på detta och sedan ändra om lite grann.

Apropå nya idéer så fick jag under min hotellnatt i helgen en ny idé till en skräcknovell. Får se när jag får tid och ork att skriva denna, har nyligen backat ur uppföljaren till 13 svarta sagor om superhjältar pga stresskänningar och tidsbrist. Men någon gång borde lite tid infinna sig för novellskrivande. Dessutom har jag fått en ny idé till en roman! Alltid kul när det händer, för min värsta skräck är att jag plötsligt ska stå utan idéer. Den här tror jag kan bli bra och djup, med möjligheter till starka karaktärer och drivkrafter. Och ruggigt spännande! Har lite annat att pyssla med först bara 😉

Om någon av er har en idé till en novell om superskurkar, kolla då in Swedish Zombies facebooksida! Fram till årsskiftet tar de emot picthar(alltså inte färdiga noveller!) till bidrag till antologin om superskurkar. Vinnaren utses andra veckan i januari. Lycka till!

2 tankar om “Nya planer

  1. Javisst är det lätt att hitta nya saker att fokusera på under redigeringen, så jag skulle också behöva göra en ny lista varje gång. 😊 Krya på dig. Håller tummarna för snabb tillfriskning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s