Pass på

Här händer det inte så mycket för tillfället, därav glesa inlägg 🙂 I söndags hade jag min signering i Gävle på Ica Maxi, en signering som var rätt seg. Två hela timmar stod jag där utan att någon kom fram innan jag sålde första boken. Sedan rasslade det till lite efter det innan det blev en heldöd timme igen. Några böcker hittade i alla fall till nya läsare, så det var trevligt ändå.

Idag har jag haft en skrivdag och har då läst färdigt mitt eget manus. Har nu anteckningar på nästan varje sida, eller i alla fall två tredjedelar av dem, som jag vid nästa tillfälle ska åtgärda. Efter det ska jag ta de sista kommentarerna från testläsare, och sedan börja söka efter ord, uttryck och formuleringar som jag vet förekommer och som behöver ändras eller raderas. Har några problemområden också som jag ska försöka kika lite till på men som jag är rädd att jag kommer förvärra om jag petar för mycket. Få ta det försiktigt med yxan och kapa lagom 🙂 Håller tummarna för att jag ska känna mig klar innan jul.

Skrivdag blir ju inte bara skrivdag, utan även dagen att göra allt det där som man inte hinner annars. Så idag har även sotaren varit här, vi har skaffat nya pass till mig och barnen och bakat lussebullar. Dessutom har jag fått en otroligt rolig förfrågan! Ledsen att lämna er hängande, men jag återkommer med det när det är mer spikat och klart 🙂

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s