Läsfrossa

Läsningen har börjat lossna lite mer för mig nu. Läser just nu Ensam kvar som fångat mig och får mig att längta efter att läsa vidare.

Var inne på adlibris i ett annat ärende för att beställa en bok till sonen, och vi kan väl säga att jag spontanshoppade lite… 🙂 Kristina Ohlsson har precis släppt sin nya bok Syndafloder. Den avslutande delen i hennes deckarserie. Jag har bara läst Sjuka själar som jag inte var överförtjust i eftersom jag tyckte att det var helt galet att benämna den som skräck. Men! Jag har hört så mycket positivt om henne, hur hon är så oerhört skicklig på det hon gör och hur hennes böcker är så otroligt bra. Så hur kunde jag låta bli när hennes tidigare böcker i serien såldes för 39 kronor?!

Ja, ja. Lite riskabelt kanske att köpa alla på ett bräde när jag inte vet om jag gillar böckerna. Men jag hoppas att jag gör det och kan ju då läsa alla i ett svep 🙂 Och om inte så får det bli en väldigt fin present till någon annan!

Har ni läst hennes böcker i deckarserien? Vad tycker ni?

3 tankar om “Läsfrossa

  1. Jag har läst Askungar. Den var inte dålig, eller så, men jag fastnade aldrig riktigt för huvudkaraktärerna, så därför läste jag inga fler av henne 🙂

    • Har kommit ungefär en fjärdedel nu och håller med, det är absolut inte dåligt. Men jag inser nu att jag verkligen inte gillar deckare… 🙂 Jag läser sällan deckare och det finns ju faktiskt en anledning. Har också svårt att bry mig när det är så många olika karaktärer, gillar heller inte den här typiska mallen som deckare följer som gör att man alltid känner att man läst det förut. Vi får se hur jag gör… läser i alla fall ut första och läser väldigt försiktigt för att inte bryta ryggen, ha ha 🙂 Kan vara så att det böckerna får bli en present till någon annan.

      • Håller helt med dig. Fick exakt samma känsla och som du vet gillar ju inte jag heller de där mallade deckarna, för sådana har jag ju läst massor av i min ungdom 🙂
        Som presenter kommer de säkert att funka utmärkt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s