Om

Fotograf: Caroline Andersson

Mitt namn är Anna E Wahlgren. Jag är född 1981 och är receptarie och tvåbarnsmamma. Mina dagar spenderar jag på apotek, och kvällarna ägnas så fort barnen kommit i säng åt min stora passion. Skrivandet!

2016 debuterade jag med den psykologiska spänningsromanen Skuggan av henne och 2017 släpptes boken Efter Emma. Jag är även medverkat med noveller i ett dussintal antologier. Idag jobbar jag deltid på apotek och skriver resten av tiden och drömmer om att i framtiden kunna ägna mer tid åt skrivandet. Augusti 2019 släpps den nya psykologiska thrillern Fristad.

Välkomna hit!

17 tankar om “Om

 1. Alltid lika trevligt att hitta likasinnade, skrivande själar som bloggar. Här kommer jag att titta in fler gånger och du får gärna kika in på min blogg som också handlar om skrivande.

 2. Hej Anna, om du har möjlighet så är du hjärtligt välkommen på releasefesten för Dränkt fredag 13 mars mellan 19 och 21 på Beyond Retro Zinkensdamm i Stockholm. Vin, mingel och signering. Och vill du ta med dig någon så går det alldeles utmärkt, bara vi vet i förväg att ni kommer så att gästlistan stämmer. Jätteroligt om du kan! /Frida

 3. Så spännande med författande! Själv har jag författat annat, och skriver på min avhandling, men jag skulle också gärna skriva en roman. Imponerande att du har energi kvar till att skriva efter en dag med arbete och familj, strongt! Och så tränar du också..! Skall följa din blogg och kanske få litet inspiration till eget skrivande framöver 🙂

 4. Hej, har just hittat din blogg och kommer beställa din bok idag, den låter jättespännande!
  Har själv skrivit en liknande om man ser till genre och tema otrohet som är på turné hos förlagen just nu. Om du har lust får du gärna kika in på min blogg, där kan man bl a se vad den handlar om. Nu ser jag fram emot att läsa din bok😊Vänliga hälsningar Louise

  • Hej! Vad roligt att du hittat hit, och extra kul att du vill läsa min bok 🙂 Hoppas att du gillar den!
   Ska absolut titta in på din blogg, lycka till med manuset hos förlagen! Håller tummarna att du får napp 🙂

   • Så var det kanske, det var min man som beställde den, han hänger ändå så mycket vid datorn😉Men då hinner jag avsluta boken jag läser nu. Har aldrig så mycket tid jag vill att läsa, fyra barn, jobbet och så skrivandet så klart slukar tid😊Trevlig helg!

 5. Vi är 5 kvinnor i Östhammar som har en bokcirkel. Just nu läser vi din bok Skuggan av henne. Vi träffas hos mig för att prata om vår upplevelse av boken 17 april. Vore förstås häftigt att överraska med ett besök från dig. Förstår att du är mkt upptagen, men frågan kan man ju. Du behöver ju inte stanna hela mötet. Kanske en fika där du berättar om ditt skrivande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s