Påfyllning

Äntligen fredag som är en skrivfri dag här i huset. Även lördagen kommer att bli skrivfri då jag först jobbar och sedan ska åka till Stockholm för en födelsedagsfest. Och äntligen har lite ny, färsk läsning landat i postlådan. Simona Ahrnstedts En enda natt och Stephen Kings 22/11 1963. Och Stephen King slår nya rekord då det gäller böcker som är så tjocka att det inte går att hålla i dem när man läser… 🙂

Läste för några dagar sedan ut Marisha Pessl´s Fördjupade studier i katastroffysik som jag verkligen har fått kämpa för att ta mig igenom. Boken är fylld med litterära referenser sida upp och sida ned. Utsvävningar till höger och vänster som gjorde den otroligt jobbig att läsa. Kanske är det bara min hjärna som är lite trög och vill ha lite mer flyt i texten, vem vet 🙂 Men den var inte riktigt för mig. Däremot började jag direkt efter att läsa hennes andra bok, Nattfilm, och hade då sänkt förväntningarna. Men den boken suger verkligen in mig och har ett helt annat driv. Trots att den är ganska tjock har jag redan tagit mig igenom en tredjedel och längtar efter stunder då jag ska kunna sjunka ned i soffan med boken.

_140905_15185

2 tankar om “Påfyllning

  1. Otroligt att du hittar så mycket tid att läsa, utöver skrivandet, jobbet, familjen, träning, hus, trädgård, ..ja alla de andra tusen ting och måsten . Är du månne en 5-timmars sovare ? Beundransvärd effektivitet i vilket fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s