Alborgen by night…

I avsnitt nummer två av Det okända besökte Terry Evans Alborgen utanför Gävle. Ett äventyrshus med celler och banor liknande Fångarna på fortet. Enligt uppgift ville han knappt gå in i huset, som tidigare varit både äldreboende och mentalsjukhus, och sa att han aldrig skulle kunna få bort allt som fanns där inne. Speciellt banan Cirkuslinjen där han sa att fruktansvärda saker hade skett.

Igår hade firade Alborgen alla helgons afton genom att ha nattöppet. Jag var där…

image

När vi kommer fram till infarten till det stora, gamla huset ser vi en vitklädd docka med svart hår som står i vägkanten. Skrattar lite nervöst när dockan rör sig och vi inser att det är en människa. Fortsätter köra och passerar ännu en vitklädd gestalt med blodigt ansikte för att sedan svänga in på parkeringen där det står en clown av värsta sorten. Vid det här laget skriker alla i bilen. Det blev en superrolig kväll där man mellan alla utmanade banor fick hålla sig undan de vilsna själarna som vandrade runt i korridorerna. Skämtade med min kompis innan att det skulle vara ganska häftigt om någon skulle ha gömt sig i någon av cellerna, kanske i ett hål där man skulle krypa in. Det hade de gjort…

image

Välkomstkommittén i källaren där man hängde av sig jackorna…

image

Väldigt argt spöke som rätt som det var skrek rakt ut när man passerade

Idag är jag väldigt trött, kom i säng runt kl tre i natt och har lite sömn att ta igen. Men nu blir det planering för hela slanten idag! Ska se hur långt mitt synopsis tar mig så här långt. Vad har ni för er i helgen?

4 tankar om “Alborgen by night…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s